Tervetuloa rakentamaan Suomen ensimmäistä ihmislähtöistä kuntaa!
Etsimme PALVELUSSUHDESIHTEERIÄ
osa-aikaiseen (60 %) toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen
Olet asiakaspalveluhenkinen, itsenäinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen, tehtäviinsä sitoutuva palvelussuhdesihteeri. Palvelussuhdesihteeri vastaa mm. yhteydenpidosta ulkopuoliseen palkkalaskentapalveluiden palveluntarjoajaan ja neuvonnasta palvelussuhdeasioissa. Palvelussuhdesihteeri toimii myös kunnan palkka-asiamiehenä ja yhteistyötoimikunnan sihteerinä.
Toimeen vaaditaan soveltuva koulutus. Tehtävässä edellytetään sekä suomen- että ruotsinkielen taitoa. Lapinjärven kunnasta tulee ihmislähtöinen kunta, jossa palvelut suunnitellaan ja toteutetaan ihmislähtöisesti, joten edellytämme ihmislähtöistä työotetta. Eduksi katsotaan palvelussuhdeasioiden tuntemus sekä aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä.
Tehtävän voi osittain hoitaa etänä.
Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Toimeen sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista. Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.lapinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

hallintojohtaja Susanne Sjöblom puh. 040 577 5336 tai susanne.sjoblom(at)lapinjarvi.fi

Lapinjärven kunta, Kuntakonserni
Osoite: Lapinjärventie 20 A, 07800 Lapinjärvi

Lapinjärvi on ihmislähtöinen ja idyllinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä niin Kouvolasta, Loviisasta kuin Porvoostakin - vain tunti Helsingistä itään! Kunta on tullut tunnetuksi Suomen ensimmäisenä ihmislähtöisenä kuntana, joka kehittää uudenlaisia tapoja järjestää kunnan peruspalveluita yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.