Palvelusuunnittelija - Taipalsaaren kunta

Taipalsaaren kunta etsii palvelusuunnittelijaa (työ- ja koulutuspaikkojen suunnittelijaa) AKTIV-OIVA -hankkeeseen.

AKTIV-OIVA on yhteistyökumppaneiden toimesta todettu maakunnallisesti tärkeäksi hankkeeksi. Mukana olevat kunnat hakevat sillä aktiivista yhteistyötä ja verkostoitumista pitkäaikaistyöttömyyden vähentämiseksi kunnissa.

Työllistämishanke tarjoaa pitkäaikaistyöttömille työllistymispolun joko suoraan palkkatukityöpaikkaan tai työkokeilun kautta. Yhteistyökunnat, Taipalsaari, Lemi ja Lappeenranta, sekä yritykset tarjoavat mahdolliset työpaikat ja TE-toimisto sekä TYP lähettävät asiakkaat hankkeeseen.

AKTIV-OIVA työllistämishankkeen palvelusuunnittelija toimii työkokeilun organisoijana ja välittäjänä palkkatukityöhön. Palvelusuunnittelija etsii aktiivisesti työpaikkoja ja ohjaa, tukee sekä opastaa asiakasta työllistymiseen tai ammatilliseen koulutukseen.

Palvelusuunnittelija on työtoimintajoukkueen pelaaja, joka tekee yhteistyötä laajassa yhteistyöverkostossa sosiaali - ja terveystoimen, nuorisotoimen, muiden kuntien yksiköiden, TE-toimiston, Kelan, kolmannen sektorin, oppilaitosten, yrityksien sekä muiden asiakasverkostoiden kanssa.

Edellytämme hakijalta sosionomin (AMK) tutkintoa, kokemusta työvalmennuksesta, sosiaalityöstä, päihde- ja mielenterveystyöstä sekä ryhmä- ja yksilöohjauksesta. Tulevalla palveluohjaajalla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot, vankka työkokemus, riittävät tietotekniset taidot sekä positiivinen ja uudistushenkinen työskentelyasenne. Todistukset tarkistetaan haastattelussa.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työsuhde alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen, se päättyy 31.12.2021.

Tutustu työnantajaan

Taipalsaaren kunnan Työllistämisyksikkö
Kellomäentie 1 54920 Taipalsaari
Jouko Korhonen
jouko.korhonen@taipalsaari.fi
p. 040 5857315

Taipalsaaren kunta
Osoite: Kellomäentie 1, 54920 Taipalsaari

Taipalsaari - koti Saimaan sylissä - on elinympäristöltään viihtyisä n. 4700 asukkaan saaristokunta Etelä-Karjalassa, lähellä Lappeenrantaa. Järjestämme kuntalaisille laadukkaat ja hyvinvointia edistävät julkiset palvelut.