Skip to main content
test
Palvelusuunnittelija chat-pilottiin - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee Itä-Uudenmaan yhteiseen sote-uudistushankkeeseen palvelusuunnittelijaa chat -pilottiin määräaikaiseen työsuhteeseen 3.10.2022 - 31.12.2023.

Itä-Uudenmaan kunnat ovat mukana Sosiaali- ja terveysministeriön Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeessa, jonka tavoitteena on arvioida kuntien palvelutuotantoa ja mahdollisuuksia ja uudistaa lähi- ja keskitettyjen palveluiden toimintamallia, jotta kuntien kantokyky helpottuu, palvelujen saatavuus paranee ja asukkaat saavat entistä laadukkaampia palveluita. Jatkossa nämä kunnat muodostavat Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen, joka vastaa alueen sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä ja tuottamisesta 1.1.2023 alkaen.

Nyt haemme Tulevaisuuden sote-keskushankkeeseen palvelusuunnittelijaa toteuttamaan alueellisen sosiaalipalveluiden ohjauksen sekä nuorille ja heidän vanhemmilleen kohdennettuja chat pilotteja. Tehtävässä vastaat chat-palvelun kautta tulleisiin yhteydenottoihin, sekä ohjaat asiakkaita löytämään tarvittavat toimijat ja varhaisen vaiheen tukikeinot asiakkaan tarve huomioiden. Sinun tulee tuntea sosiaalihuollon lainsäädäntöä, alueen sote-palvelurakenne ja toimijat, sekä paikallinen palveluverkosto.

Omaat erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutus taidot, ratkaisukeskeisen työotteen, sekä osaat palvella sekä suomeksi että ruotsiksi. Olet itseohjautuva, osaat suunnitella omaa työtäsi, sekä arvioida ja jatkokehittää toimintaa piloteista kertyvien kokemusten pohjalta. Koet sähköisten palveluiden parissa työskentelyn luontevana osana palveluohjausta, omaat vahvat IT-taidot ja olet innokas kehittämään palveluita.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön, jossa työtehtävät ovat vastuullisia ja monipuolisia. Työtä tehdään itsenäisesti ja ryhmässä hyödyntäen eri sidosryhmiä sekä tiimiä. Nuorten ja heidän vanhemmilleen suunnattuun verkkoauttamiseen saa erikseen koulutuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto, sote-palveluiden tuntemus sekä muutaman vuoden työkokemusta alalta. Edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Työ on päivätyötä. Työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Viikkotyöaika on 36,25h. Palkka on 2973€ kuukaudessa.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 22.8.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta. Haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluna.

Lisätietoja antaa Jaana Forslund, hankejohtaja jaana.forslund@porvoo.fi puh. 040 676 1382

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Jaana Forslund, hankejohtaja jaana.forslund@porvoo.fi puh. 040 676 1382

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimen johto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat