test
Palvelutalon esimies - Hangon kaupunki

Haemme esimiestä Palvelutalo Novaan iäkkäiden palvelukeskuksessa

Palvelutalo Nova on toinen Hangon kaupungin ylläpitämistä palvelutaloista. Palvelutalo Novassa on yhteensä 39 asiakaspaikkaa iäkkäille ja vammaisille asiakkaille. Asiakkaille tarjotaan ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

Palvelutalo Novan esimies vastaa Novan toiminnasta yhteistyössä Novan vastaavien sairaanhoitajien kanssa. Esimiehen keskeisimpiin työtehtäviin kuuluvat Novan henkilöstöhallinnolliset sekä Novan palvelujen ja toiminnan laadunvalvontaan liittyvät tehtävät. Novan esimies toimii kiinteässä yhteistyössä iäkkäiden palvelukeskuksen kanssa.

Palvelutalo Novan esimiehen toimen hoitamisen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulu- tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) tai sosiaalihuollon (817/2015) mukainen laillistus sekä molempien kotimaisten kielien hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Toimen hoitaminen edellyttää kokemusta esimiestehtävien hoitamisesta ja iäkkäiden palveluista sekä innostavaa ja osallistavaa työotetta esimiestyössä, myönteistä asennetta palvelujen kehittämiseen sekä kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkka määräytyy Sote-sopimuksen mukaisesti. Työsuhde alkaa 3.1.2022 tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toimea haetaan viimeistään 8.12.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Hanko 25.11.2021

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa iäkkäiden palvelupäällikkö Leena Hytti, 040 701 6985, leena.hytti@hanko.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Iäkkäiden palvelukeskus

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Narvikinkatu 12, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat