Palvelutyöntekijä - Kangasalan kaupunki

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Työkokemus ateria- ja siivousalan tehtävistä katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen.
Palvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu siivous- ja ateriapalveluihin liittyviä tehtäviä Kangasalan kaupungin koulu- päiväkoti- sekä hoivakohteissa.
Henkilöltä edellytämme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön.

Pääset työskentelemään erilaisissa asiakasympäristöissä puhtaanapidon-, ateriapalveluiden ja välinehuollon tehtävissä, kohteesta riippuen. Tarjoamme sinulle tilaisuuden oppia laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään tiimissä, mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön.

Työssä noudatetaan yleistyöaikaa 38,75h/vk, pääsääntöisesti klo 7.00-20.30 välillä.
Paikat täytetään oppisopimuspaikkoina. Työsuhde on määräaikainen.

Tutustu työnantajaan

Heli Nieminen 0444 863998

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä siivous- ja /tai ruokapalvelualasta kiinnostuneita henkilöitä. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaavat rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta