Palvelutyöntekijä - Kangasalan kaupunki

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Koulutusvaatimuksena on siivousalan perus-/ammattitutkinto, kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen. Mahdollinen keittiöpuolen koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön.
Palvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu siivous- ja ateriapalveluihin liittyviä tehtäviä Kangasalan kaupungin koulu- päiväkoti- sekä hoivakohteissa.
Henkilöltä edellytämme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa ammattitaitoa.

Pääset työskentelemään erilaisissa asiakasympäristöissä puhtaanapidon-, ateriapalveluiden ja välinehuollon tehtävissä, kohteesta riippuen. Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään tiimissä, mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen (1941,92e/kk), hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön.

Työssä noudatetaan yleistyöaikaa 38,75h/vk, pääsääntöisesti klo 7.00-18.00 välillä.
Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja terveydentilasta tulee toimittaa Kangasalan kaupungin työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta ko. työhön.

Tutustu työnantajaan

Heli Nieminen, palveluesimies (0444 863998)

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.