Palvelutyöntekijä - Kangasalan kaupunki

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Koulutusvaatimuksena on siivousalan perus/ammattitutkinto, kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen. Mahdollinen keittiöpuolen koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön.
Palvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu siivous ja ateriapalveluihin liittyviä tehtäviä Kangasalan kaupungin koulu- ja päiväkotikohteissa sekä hoivakohteissamme.
Henkilöltä edellytämme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa ammattitaitoa.

Pääset työskentelemään erilaisissa asiakasympäristöissä puhtaanapidon-, ateriapalveluiden ja välinehuollon tehtävissä, kohteesta riippuen. Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään tiimissä, mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen (1967,92e/kk), hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön.

Työssä noudatetaan yleistyöaikaa 38,25h/vk, pääsääntöisesti klo 7.00-20.30 välillä.
Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja terveydentilasta tulee toimittaa Kangasalan kaupungin työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta ko. työhön.

Tutustu työnantajaan

Heli Nieminen (0444863998). Tiedustelut 4.-5.1.2021
klo 9-15 välisenä aikana

Kangasalan kaupunki, Tekninen keskus, Ateria- ja siivouspalvelut
Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä siivousalan ammattilaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka