Palvelutyöntekijä - Kangasalan kaupunki

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Koulutusvaatimuksena on keittiöalan perus/ammattitutkinto, kokemus keittiöalan tehtävistä katsotaan eduksi, samoin siivouspuolen koulutus ja työkokemus. Hygieniapassi on työssä välttämätön.
Palvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu ateria- ja siivouspalveluihin liittyviä tehtäviä. Palvelutyöntekijän työpaikat sijaitsevat Kangasalan kaupungin koulu-, päiväkoti ja hoivakohteissa.

Henkilöltä edellytämme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa ammattitaitoa.
Työskentelet pääsääntöisesti päiväkoti- ja koulukohteissamme, ateria- ja siivouspalvelu tehtävissä, kiertävän palvelutyöntekijän roolissa. Oman auton käyttö välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään tiimissä, mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön.

Työssä noudatetaan yleistyöaikaa 38,25h/vk, työaika pääsääntöisesti klo 7.00-20.00 välillä.
Palkkaus kvtes mukaisesti (2037,90 e/kk).
Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja terveydentilasta tulee toimittaa Kangasalan kaupungin työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta ko. työhön.

Tutustu työnantajaan

Heli Nieminen (0444863998)

Kangasalan kaupunki, Tekninen keskus, Ateria- ja siivouspalvelut
Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä siivous- ja /tai keittiöalan ammattilaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat