Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin tekniset palvelut hakee

Kahta (2) PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulun keittiö.

Tehtävät ovat kokoaikaisia, ja ne täytetään vakituisesti 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on keskimääräisessä yleistyöajassa tehtävää päivätyötä, jossa viikkotyöaika on 38,25 h.

Merenojan yhtenäiskoulun keittiö valmistaa päivittäin lounasaterian n. 1400 yhtenäiskoulun ja Kalajoen lukion asiakkaalle. Tehtäviin kuuluu mm. ruuanvalmistukseen liittyvät avustavat tehtävät, ruokasalin linjastojen laittaminen tarjoiluvalmiiksi, asiakaspalvelu ruokasalissa, astiahuolto sekä keittiö- ja ruokasalitiloihin liittyvät siivoustehtävät. Kelpoisuusehtona on ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai muu vastaava keittiöalan koulutus sekä hygieniapassi.

Tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä ja tiimityöskentelytaitoja. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työkokemus laitoskeittiössä katsotaan eduksi.

Otamme vastaan hakemukset ainoastaan sähköisessä muodossa Kuntarekry- palvelun kautta, www.kuntarekry.fi . Hakuaika 31.5.2023, klo 15.00 saakka. Haastatteluun valittujen tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävissä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Paula Kumpula, paula.kumpula@kalajoki.fi , p. 044 4691 318.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Paula Kumpula, paula.kumpula@kalajoki.fi , p. 044 4691 318.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Tekniset palvelut, Ruoka- ja siivouspalvelut

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat