Skip to main content
test
Palvelutyöntekijä B - Kangasalan kaupunki

Haemme palvelutyöntekijää osaksi ateria- ja siivouspalvelujen huippuporukkaa. Ateria- ja siivouspalveluissa pääset tekemään kaikkien kaupunkilaisten eduksi tehtävää työtä, jota saa myös kehittää. Meillä on tekemisen meininkiä, mikä näkyy toimivina palveluina ja siisteinä tiloina.

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Koulutusvaatimuksena on keittiöalanalan perus- tai ammattitutkinto, dieettikokin erikoisammattitutkinto ja työkokemus alalta/erityisruokavalioiden parissa katsotaan eduksi. Arvostamme mahdollista kokemustasi myös puhtauspalveluista, mutta se ei ole pakollista. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Palvelutyöntekijän (dieettikokki) tehtäviisi kuuluu erikoisruokavalioiden suunnittelu, tuotekehitys ja valmistaminen yhdessä työtiimisi kanssa, keskitetysti koko Kangasalan kaupungin ateriapalveluiden kohteille. Työpisteesi tulee pääsääntöisesti olemaan Pikkolan koulun tuotantokeittiö. Tässä palvelutyöntekijän tehtävässä, työkenttäsi on laaja ja työsi vaihtelevaa.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään aktiivisen, toisiaan tukevan ja kehittämismyönteisen tiimin jäsenenä. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, ateriaedun, liikunta- ja kulttuuriedun, hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön.

Henkilöltä edellytämme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa ammattitaitoa. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin mutta olethan valmis työskentelemään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-18.00 välillä. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja terveydentilasta tulee toimittaa Kangasalan kaupungin käyttämän työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta ko. työhön.

Liity Sinäkin mukaan hyvän piiriin ja täytä hakemus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Heli Nieminen
(ajalla 29.5-19.6.2023)
arkisin 9-15
0444863998

Lisätietoja

Ateria- ja siivouspalvelut

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä siivous- ja /tai palvelualan ammattilaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.


Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat