Palvelutyöntekijä, dieettikokki - Kangasalan kaupunki

Palvelutyöntekijä, dieettikokki - Kangasalan kaupunki

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Koulutusvaatimuksena keittiöalanalan perus/ammattitutkinto, dieettikokin erikoisammattitutkinto katsotaan eduksi. Arvostamme mahdollista kokemustasi myös siivouspuolelta, mutta se ei ole pakollista. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Palvelutyöntekijä B:nä (dieettikokki) tehtäviisi kuuluu erikoisruokavalioiden suunnittelu, tuotekehitys ja valmistaminen keskitetysti koko Kangasalan kaupungin ateriapalveluiden kohteille, yhdessä työtiimisi kanssa. Työpisteesi tulee pääsääntöisesti olemaan Pikkolan koulun tuotantokeittiö.
Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään tiimissä, mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn (38,75h/vk), kilpailukykyisen palkkauksen (2064,51e/kk), hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön.
Työaikasi on pääsääntöisesti 7-18 välillä. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja terveydentilasta tulee toimittaa Kangasalan kaupungin työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta ko. työhön.

Johanna Laurila 044 4860417

Kangasalan kaupunki, ateria- ja siivouspalvelut
Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä siivous- ja /tai palvelualan ammattilaisia.
Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin.
Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Tutustu työnantajaan