Palvelutyöntekijä, keittiöpainotteinen - Kangasalan kaupunki

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan ohjaukseen ja perehdytykseen suuntautunut työ. Koulutusvaatimuksena on lähiesimiestasoinen ateria-/ruokapalvelun koulutus tai muu alan soveltuva koulutus ja riittävä työkokemus ateriapalvelun tehtävistä. Siivouspalveluiden koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön.
Palvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu ateria- ja siivouspalveluiden tuottaminen asiakkaille palvelukuvausten mukaisesti. Palvelutyöntekijä A toimii mm. keittiöpalveluiden perehdyttämisen ja ohjaamisen asiantuntijana. Jamix tuotannonohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Palvelutyöntekijän työkohteet sijaitsevat Kangasalan kaupungin koulu-, päiväkoti ja hoivakohteissa.

Henkilöltä edellytämme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Toivomme sinun olevan itsenäinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja, jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa ammattitaitoa.
Oman auton käyttö tehtävässä on välttämätön.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään tiimissä, mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen (2184,11e/kk), hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön.

Työssä noudatetaan yleistyöaikaa 38,75h/vk, pääsääntöisesti klo 7.00-18.00 välillä.
Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja terveydentilasta tulee toimittaa Kangasalan kaupungin työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta ko. työhön.


Tutustu työnantajaan

Heli Nieminen (0444 863998)

Kangasalan kaupunki, Tekninen keskus, Ateria- ja siivouspalvelut
Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reipasta ja työtä pelkäämätöntä ateria- ja ruokapalveluiden ammattilaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaavat rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.