Palvelutyöntekijä, Rantakylän yhtenäiskoulu - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee palvelutyöntekijää määräaikaiseen tehtävään ajalle 9.8.-31.12.2021.

Rantakylän yhtenäiskoulun keittiö toimii valmistuskeittiönä koulun toimintapäivinä ja keittiössä työskentelee kahden suurtalouskokin lisäksi kolme palvelutyöntekijää.

Palvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu koulun keittiöllä osittainen ruoanvalmistus, asiakaspalvelu, astiahuolto, keittiön puhtaanapito sekä koulun tilojen ylläpitosiivous. Työajasta 2/3 on keittiötyötä ja 1/3 ylläpitosiivousta.

Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, toimintakykyä muuttuvissa tilanteissa ja perustason tietoteknistä osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus.
Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h viikossa, päivittäinen työaika noin klo 7.00 - 17.00 välillä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi työnantajalle rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintolassa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 143 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Työhyvinvointia tuemme kattavan työterveyshuollon avulla sekä henkilöstön omaehtoisen liikunnan ja kulttuurin harrastustoimintaa sekä hyvinvointia ePassin avulla.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Inkeri Hokkanen
p. 044 794 5541,
inkeri.hokkanen (at) mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungissa työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi


Osoite: Vanhamäentie 2, 50600 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat