Palvelutyöntekijä, sijainen - Kangasalan kaupunki

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö.
Siivous- ja keittiöalan perus/ammattitutkinto ja työkokemus katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen. Hygieniapassi on työssä välttämätön.
Palvelutyöntekijän sijaisuuksien työpaikat sijaitsevat Kangasalan kaupungin koulu-, päiväkoti sekä sosiaali- ja terveyspuolen siivous- ja keittiökohteissa.
Mikäli olet aurinkoisella palveluasenteella ja reippaalla työotteella varustettu, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa arkea. Sinun tulee pystyä myös kommunikoimaan työyhteisön ja asiakkaan kanssa suomen kielellä.
Alan koulutus on plussaa mutta se ei ole pakollinen.

Pääset työskentelemään erilaisissa asiakasympäristöissä puhtaanapidon ja ateriapalveluiden tehtävissä, kohteesta riippuen. Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään tiimissä, mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen (1917,34-1941,92e/kk), työvaatteet sekä savuttoman työympäristön. Työaika on pääsääntöisesti klo 7.00-18.00 välillä.

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Heli Nieminen (0444863998)

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja alasta kiinnostuneita ruoka- ja / tai siivouspalvelualan sijaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.