Skip to main content
test
Palvelutyöntekijä, uimahalli-tiimi - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee kokoaikaista palvelutyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uimahalli -tiimiin 13.2.2023 alkaen. 7 henkilön uimahalli-tiimiin kuuluu viihdeuimala Rantakeitaan sekä Naisvuoren uimahallin palvelutyöntekijät. Tehtävän alkusijoituspaikkana on viihdeuimala Rantakeidas.

Palvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu uimahalli- ja sisäliikuntatilojen päivittäinen ylläpitosiivous, määräajoin tehtävät perussiivoustyöt ja tarvittaessa kassatyöskentelyä. Tehtävään valittavalta ei vaadita aiempaa osaamista kassatyöskentelystä. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee klo 6.00 - 20.00 välillä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
Tehtävään kuuluu myös tarvittaessa työskentely ruoka- ja puhtauspalveluiden muissa työkohteissa.

Edellytämme hyviä vuororovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta työhön ja työympäristöön, halua oppia uusia asioita ja toteuttaa oppimaansa käytännössä. Arvostamme palvelualttiutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä asiakkaan että työyhteisön kanssa toimiessa.

Kelpoisuutena tehtävään on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Käsittelemme hakemuksia sekä pidämme haastatteluja jo hakuaikana.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 130 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat. Käytössämme olevat työmenetelmät ja työntekemiseen tarvittavat laitteet ja koneet ovat nykyaikaisia.

Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä on mahdollista myös oppisopimuskoulutus. Digiaika näkyy myös meidän arjessamme. Kaikilla työntekijöillä on työsähköpostiosoitteet, työkohteiden puhelimet ovat älypuhelimia ja perehdytysmateriaali on digitaalisessa muodossa. Työhyvinvointia tuemme kattavan työterveyshuollon avulla sekä henkilöstön omaehtoisen liikunnan ja kulttuurin harrastustoimintaa sekä hyvinvointia ePassin avulla.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Susanna Olli
p. 044 794 3281
susanna.olli@ mikkeli.fi
ja
palvelupäällikkö Anne Kalin
p. 044 794 3280
anne.kalin@mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat