Palvelutyöntekijä uimahalli-tiimiin - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee kokoaikaista palvelutyöntekijää uimahalli -tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Tehtävän alkusijoituspaikkana on viihdeuimala Rantakeidas.

Palvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu uimahalli- ja sisäliikuntatilojen päivittäinen ylläpitosiivous, määräajoin tehtävät perussiivoustyöt ja tarvittaessa kassatyöskentelyä. Tehtävään valittavalta ei vaadita aiempaa osaamista kassatyöskentelystä.
Valittavalta edellytetään hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, toimintakykyä muuttuvissa tilanteissa ja perustason tietoteknistä osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee klo 6.00 - 20.00 välillä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 145 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Susanna Olli
p. 044 794 3281,
susanna.olli (at) mikkeli.fi ja
palvelupäällikkö Anne Kalin,
p. 044 794 3280,
anne.kalin (at) mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Osoite: Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi