Palveluvastaava - Porvoon kaupunki

Etsimme juuri sinua, kokenut ruokapalvelun ammattilainen palveluvastaavan tehtävään!

Me Porvoon Tilapalveluissa tuotamme ateriapalveluja, kiinteistönhoitoa ja siivouspalveluja kaupungin eri toimialoille noin 300 työntekijän voimin. Huolehdimme siitä, että porvoolaisten arki on sujuvaa, maistuvaa, terveellistä ja turvallista.

Nyt meillä on avoinna palveluvastaavan paikka kolmessa eri kohteessa. Työsuhde on vakinainen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työaika on 38,25 h/viikko. Työtehtäviin kuuluu vastata palvelukeittiön toiminnasta.

Kelpoisuusehtona on catering-alan perustutkinto ja kahden vuoden työkokemus keittiöalalta sekä hygieniapassi. Eduksi luetaan kokin tutkinto.

Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Palkka määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan.

Lähetä hakemuksesi 21.5.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/porvoon-tilapalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Sanna Nyman puh. 040 662 7945.

Lisätietoja

Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat