Skip to main content
test
Palveluvastaava - Pöytyän kunta

Pöytyän kunta julistaa haettavaksi Kotikarpalon palveluvastaavan viran. Hakuaikaa jatketaan.

Etsimme Sinua, joka olet kiinnostunut ikääntyvien asumispalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä!
Palveluvastaava toimii noin 25 työntekijän lähiesihenkilönä. Palvelukeskuksessa työskentelee sairaanhoitaja, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja laitoshuoltajia. Palveluvastaava johtaa yksikön toimintaa, osallistuu aktiivisesti toiminta- ja taloussuunnitteluun ja seurantaan ja vastaa ympärivuorokautisen hoivan laadusta ja valvonnasta. Keskeisiä työtehtäviä ovat monipuoliset henkilöstöhallinnolliset tehtävät.

Pöytyän asumispalveluissa on kehittämisen meininki. Tällä hetkellä kehittämisen kohteena on RAI-arviointijärjestelmän käyttö ja tiedolla johtaminen. Asumispalveluiden toimintakäytäntöjen kehittäminen on käynnissä ja tähän uudistustyöhön haemme innostunutta esihenkilöä.

Tehtävä edellyttää näkemystä ikääntyvien palvelujärjestelmästä, erinomaisia vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaitoja. Lisäksi tarvitaan muutosjohtamistaitoja, jossa henkilöstö otetaan aidosti mukaan.

Tarjoamme näköalapaikan ikäihmisten palveluihin. Tukenasi on vanhus- ja vammaispalveluiden johtoryhmä. Pöytyän kunnassa sijaitsee kolme ikääntyvien palvelukeskusta Kyrössä Kotikarpalo, Riihikoskella Riihikoti ja Yläneellä Kartanokoti.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan soveltuva opistoasteen, AMK tai korkeakoulutasoinen tutkinto, sekä riittävä esihenkilökoulutus.

Tervetuloa töihin Pöytyälle!

Työhaastattelut järjestetään torstaina 12.5.2022.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perusturvajohtaja Eveliina Kiiski puh: 0400- 347 783.

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Pöytyä on yli 8300 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Talvitie 1, 21800 Kyrö
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat