Skip to main content
test
Palveluvastaava - Valkeakosken kaupunki

Etsimme kahta Palveluvastaavaa osaavaan ja motivoituneeseen vanhuspalvelujen esimiestiimiimme kehittämään Valkeakosken kaupungin kotihoitoa. Olet aidosti kiinnostunut vanhusten ja työntekijöiden hyvinvoinnista ja valmis ottamaan vastaan monipuolisia haasteita.

Lähiesimiehenä vastaat oman kotihoitoalueesi toiminnasta, työn organisoinnista ja suunnittelusta. Tavoitteenasi on asiakkaan tarpeista lähtevän ja voimavaroja vahvistavan asiakastyön kehittäminen sekä kotihoidon sisällön jatkuva parantaminen. Työskentelet mielelläsi yhteistyössä henkilöstön, asiakkaiden, heidän läheistensä sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet avoin ja rohkea sekä innostunut ja valmis johtamaan kotihoitoa muuttuvan toimintaympäristön haasteissa. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet ohjaamaan nopeasti muuttuvia asiakas- ja henkilöstötilanteita. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Etsimme valmentavaa ja kannustavaa lähiesimiestä ja odotamme kehittämismyönteistä asennetta. Arvostamme kokemusta ikäihmisten palvelujen parissa työskentelystä ja esimiestyöstä kotihoidossa.

Työ alkaa 4.7.2022 alkaen vakinaisena. Kelpoisuusehto palveluvastaavan tehtävään on sosiaali- ja/tai terveysalan korkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi katsomme eduksi esimiesopinnot ja/tai aikaisemman esimiestyökokemuksen. Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 3085,48 € / kk.
Työssä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojausta. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Hakola p. 040 335 7405, s-posti: mari.hakola@valkeakoski.fi
ajalla 16.-20.5.2022 Susanna Koivunen p. 040 335 6844, s-posti: susanna.koivunen@valkeakoski.fi

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Kirkkotie 2, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat