Skip to main content
test
Palveluvastaava - Alavuden kaupunki

Alavuden kaupungin ruoka- ja siivouspalvelut hakee:

Palveluvastaavaa ajalle 8.8.2022 - 2.6.2023. Työkohteena työsuhteen alussa on Sääskiniemen koulu. Keittiöllä valmistetaan päivittäin noin 30 koululounasta, lisäksi lähetetään aterioita ja elintarvikkeita päiväkoti Sydänkäpyyn noin 20 asiakkaalle.

Palveluvastaavan tehtävänä on vastata itsenäisesti vastuualueensa valmistuskeittiön toiminnasta, kuten ruokien valmistuksesta, astiahuollosta ja tarviketilauksista. Lisäksi tehtäviin kuuluvat vastuukiinteistön ylläpito- ja perussiivoustehtävät.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ruoka- ja siivouspalvelutehtävissä tarvittavien tavanomaisten työmenetelmien ja laitteiden hallintaa sekä itsenäistä ja järjestelmällistä oman työn organisointikykyä. Edellytämme hygieniapassia sekä joustavuutta muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus ja kokemusta ruokapalvelutehtävistä. Toimeen valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikostaustaselvitys. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.alavus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mia Toivola, gsm 044 5502 935, mia.toivola@alavus.fi

Lisätietoja

Alavuden kaupunki, Tekniset palvelut, Ruoka- ja siivouspalvelut

Alavuden kaupungin henkilöstö koostuu noin 600 eri alojen ammattilaisesta. Koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on luoda kaikille kaupungin asukkaille sujuvan arjen edellytykset. Työnantajana Alavuden kaupunki tukee henkilöstöään työelämän haasteissa sekä kannustaa heitä kehittämään osaamistaan ja ammattitaitoaan työelämän eri tilanteissa. Kaupungin ruoka- ja siivouspalveluissa työskentelee yli 70 ammattilaista. Tule joukkoomme kokemaan onnistumisen elämyksiä Alavuden kaupungin palveluksessa.


Osoite: Taitotie 1, 63300 Alavus

Sinulle suositellut työpaikat