Skip to main content
test
Palveluvastaava - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupunki hakee palveluvastaavaa työikäisten palveluihin. Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa palveluja elinkaarimallin mukaisesti. Palveluja tuotetaan lasten ja nuorten, työikäisten ja senioripalveluissa. Työntekijöitä perusturvakeskuksessa on noin 400.

Työikäisten vastaanottopalveluiden palveluvastaavana osallistut palvelualueen toiminnan kehittämiseen, lisäksi työtehtäviisi kuuluvat hoitotyön kehittäminen ja seuranta, vastaanottotoiminnan tavoitteiden suunnittelu ja seuranta sekä talousseuranta. Toimit yhteistyössä muun muassa kolmannen sektorin ja muiden ulkopuolisten toimijoiden kanssa.
Toimit lähiesimiehenä noin 40 hoitotyön ammattilaisille, lisäksi toimit esimiehenä tiiminvetäjälle ja osastohoitajalle.

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto. Edellytämme sinulta esimieskokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Loviisan kaupunki on kaksikielinen kunta, enemmistön äidinkieli on suomi. Tehtävässä edellytetään sen kotimaisen kielen, joka ei ole asianomaisen äidinkieli, riittävää suullista ja kirjallista taitoa.

Työaikamuotona yleistyöaika 38,15 h/viikko. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § ja 48a§ mukainen rokotussuoja. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaaa. Valittu henkilö on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluvastaava Senja Kangas, senja.kanga@loviisa.fi, puh 044 505 1978
palvelupäällikkö Päivi Sippula, paivi.sippula@loviisa.fi, puh 040 188 3654

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat