Skip to main content
test
Palveluvastaava - Hausjärven kunta

Tarvitsemme tekeviä käsiäsi Hausjärven kunnan ruoka- ja siivouspalveluissa. Meillä on yleensä tarjota eri mittaisia siivous- ja ruokapalveluvastaavien sekä ruokatuotantovastaavien eli toimitilahuoltajien, ruokapalvelutyöntekijöiden sekä kokkien sijaisuuksia heinäkuuta lukuunottamatta. Ilmoittaudu siis meidän sijaisrekisteriimme.

Työkohteemme ovat Hausjärven Monnissa, Hikiässä, Kirkonkylässä, Ryttylässä sekä Oitissa. Paikat ovat kouluja, päiväkoteja sekä virastotalo. Työ on lähtökohtaisesti päivätyötä arkisin.

Etsimme henkilöitä, joilla on mahdollisuus työskennellä kokonaisen työvuoron ajan eli 8 t 9 min mukaanluettuna lounastauko 30 min. Ota meihin kuitenkin yhteyttä, vaikka voisit työskennellä:
- muutaman tunnin päivässä
- vain iltaisin
- muutamana päivänä viikossa
- tiettynä ajanjaksona kuukaudessa
- tietyn tuntimäärän kuukaudessa jne.

Tutkailemme yhdessä, löydämmekö yhteisen sävelen.

Tarjoamme seuraavat tehtäväkohtaiset palkat:
- Siivouspalveluvastaava 1999,31 e/kk
- Ruokapalveluvastaava 1999,40 e/kk
- Ruokatuotantovastaava 2055,48 e/kk
Palkkasi muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja mahdollisesta työkokemuslisästä, jota voit saada 3 % tehtäväkohtaisesta palkasta 5 vuoden ammattialan työkokemuksesta ja 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta vähintään 10 vuoden työkokemuksesta.

Työ kouluissa ja päiväkodeissa edellyttää sinua esittämään rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen, jossa todetaan, ettei sinulla ole estettä työskennellä lasten kanssa.

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluohjaaja 019 758 6797, Ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö 019 758 6760

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Hallintopalvelut, Ruoka- ja siivouspalveluyksikkö

Hausjärvi on noin 8 200 asukkaan kehittyvä kunta eteläisessä Hämeessä. Meiltä on matkaa Riihimäelle noin 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Hikiän ja Oitin asemilla juna pysähtyy kerran tunnissa suuntaansa.

Hausjärven taajamat ovat Oitti, Hikiä, Monni ja Ryttylä.

Hausjärvellä on merkittäviä kulttuurimaisemia, vaurasta maaseutua ja Salpausselän harjuja. Elinvoimaiset kylät ja taajamat tarjoavat monipuolisia asumisen mahdollisuuksia. Hausjärvi houkuttelee erityisesti lapsiperheitä, onhan täällä mahdollisuus opiskella esikoulusta aina lukioon asti.

Asukkaita hemmotellaan myös hyvillä harrastus- ja liikuntamahdollisuuksilla. Esimerkiksi valtakunnallisestikin arvostettu ja palkittu tapahtuma, Mommilanjärven Soutelut, soudellaan joka vuosi heinäkuun kolmantena lauantaina.

Hausjärven kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti
Hausjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat