Skip to main content
test
Palveluvastaava, asumispalvelut - Hausjärven kunta

Haemme sairaanhoitajaa PALVELUVASTAAVAN tehtävään Koivumäen asumispalveluihin organisaatiomuutoksen myötä. Oletko sinä etsimämme henkilö? Olet sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopintosi ovat loppusuoralla. Etsit uusia haasteita työhösi. Haluat tehdä pääsääntöisesti arkisin päivätyötä. Viihdyt ikäihmisten parissa ja haluat kehittää vanhustyötä yhdessä moniammatillisen tiimisi kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolista palveluvastaavan tehtävää, jossa noin 30% on lähijohdon tehtäviä ja 70 % sairaanhoitajan tehtäviä. Koivumäki on 43-paikkainen yksikkö, jossa pitkäaikaisen asumisen lisäksi tuotetaan lyhytaikaista hoitoa, tutkimus- ja arviointijaksoja. Meillä on lääkäripalvelu 24/7, fysioterapeutti ja virikeohjaaja sekä osaavat lähihoitajat ja osastoapulaiset. Koivumäki sijaitsee Oitin keskustassa, joten voit kulkea työssä myös junalla. Koivumäen tilat ovat väljät ja modernit.

Sairaanhoitajana osallistut asiakkaiden hoitotyöhön, huolehdit asiakkaiden terveyden- ja sairaanhoidosta hoito-ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana muulle tiimille ja vastaat yksikkösi asukkaiden hoidosta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä palveluesimiehen, sairaahoitajan ja muun henkilökunnan kanssa. Palveluvastaavana toimit palveluesimiehen sijaisena ja osallistut hallinnollisiin tehtäviin.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48a§:n edellyttämää rokotussuojaa.
Suoritettu lääkehoidon Love koulutus tai valmius suorittaa se heti toimen vastaanottamisen jälkeen.


Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Kati Kymäläinen kati.kymalainen@hausjarvi.fi 019 758 6642

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on n. 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat