Skip to main content
test
Palveluvastaava, Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö - Espoon kaupunki

Tervetuloa meille Espoon pitkäaikaishoitoon. Olemme valmiina kehittämään yksiköidemme johtamisrakennetta tavoitteena vastata työelämän monimuotoisuuteen laadukkaalla ja läsnäolevalla henkilöstöjohtamisella sekä kehitysmyönteisellä asenteella varmistamaan palvelumme hyvää laatua asiakkaillemme myös tulevaisuudessa.

Palveluvastaavana toimit noin 30 työntekijän lähiesihenkilönä monimuotoisessa yksikössämme. Osallistut toiminnan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä toisen palveluvastaavan sekä palveluesimiehen kanssa. Vastaat yksikön päivittäisestä asiakas- ja toimintalähtöisestä organisoinnista ja työnjaosta siten, että asiakkaiden toimintakykyä edistetään yhdessä moniammatillsen tiimin kanssa. Tärkeä osa tehtävääsi on työntekijöiden ohjaaminen toiminnan toteuttamiseen käytännössä. Tehtäviisi kuuluu työvuorosuunnittelu ja lyhytaikaisten sijaisten hankinta sekä vuosilomasuunnittelu yhteistyössä palveluvastaava -kollegan ja palveluesimiehen kanssa. Toimit palveluesimiehen tukena tehtävässäsi ja tarvittaessa tämän sijaisena oman tehtäväsi ohella.

Tule muutoskykyiseen ja iloiseen joukkoomme palveluvastaavaksi edistämään Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön toimintaamme, joka perustuu arvoihin: asukaslähtöisyys, oikeudenmukaisuus ja vastuullinen edelläkävijyys. Tehtävään valittu sitoutuu noudattamaan työpaikan Näin me toimimme-pelisääntöjä.

Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön tavoitteena on edistää asiakkaiden toimintakykyä ja mahdollisuuksia asua kotona. Kriisitilanteessa olevat asiakkaat otetaan aina vastaan ympäri vuorokauden. Talossa on neljä eri tiimiä, kaksi per kerros. Tiimeissä on 13-15 asiakasta, jotka ovat iäkkäitä ja monisairaita espoolaisia asiakkaita. Auroranmäen toiminta perustuu asiakkaan, hänen läheistensä ja sekä yksityisen että kunnallisen palveluverkoston tiiviiseen yhteistyöhön. Alakerrassa, Jalava -tiimissä, on Espoon sairaalan jatkokuntoutusasiakkaita ja kaikissa muissa tiimeissä on pääsääntöisesti erilaisia kriisiasiakkaita, jotka voivat tarvittaessa tarvita esim. suljettuja ovia. Meillä on täällä apuna moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat hoitajat, lääkärit, palveluohjaaja, fysioterapeutit ja toimintaterapeutti.

Työpaikan nimi ja osoite: Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö, Auroranmäki 6
Työaika: Yleistyöaika, 38,15min/ viikko.
Tehtävä on vakinainen.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 10§:n mukainen pätevyys. Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme kokemusta esimiestehtävistä ja Titania työvuorosuunnittelusta. Mielellään ruotsinkielen taitoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1161-22
  • 26.9.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3035,41€/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 27.7.2022 - 15.8.2022 15:45
  • KuntaTerveydenhuollon muut tehtävätTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa: Palveluesimies Marjo Laurikainen, p. 0468772019, marjo.laurikainen@espoo.fi,
Palvelupäällikkö Minna Partanen-Björk, vain sähköpostitse, minna.j.partanen-bjork@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Espoossa vanhusten palveluissa varmistamme, että ikääntyneet espoolaiset voivat asua turvallisesti ja toimintakykyisinä kotonaan. Vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, pitkäaikaishoito ja Espoon sairaala. Teemme yhdessä töitä asiakkaidemme toimintakyvyn ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Seniorineuvonta Nestorissa etsimme ratkaisuja ikääntyneiden arjen pulmiin, tarjoamme neuvontaa sekä ohjaamme ikääntyneet sopivien ja tarpeellisten palvelujen pariin. Kotihoidossa viemme ikääntyneille kotiin palveluja, jotka mahdollistavat turvallisen elämän omassa kodissa. Pitkäaikaishoidossa järjestämme tehostettua palveluasumista hoivakodeissa henkilöille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Espoon sairaalassa olemme erikoistuneista ikääntyneiden kuntoutuksen ja hoitoon.

Henkilöstön hyvinvointi ja työn sujuvuus ovat meille tärkeitä. Kehitämme toimintatapojamme, jotta asiakkaamme saavat laadukasta ja vaikuttavaa palvelua. Vanhusten palveluissa osaamisesi pääsee loistamaan!


Osoite: Auroranmäki 6, 02940 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat