Palveluvastaava - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä: Kiinnostaako työ Espoon sairaalan kuntoutuksen tuotantoyksikössä? Haemme palveluvastaavaa vakinaiseen työsuhteeseen ortopediselle kuntoutusosastolle. Osastolla on 60 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Teemme tiivistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa.

Työskentelet yksikön lähiesimiehenä hoito- ja terapiahenkilöstölle. Tehtäviisi kuuluu mm. henkilöstöhallinnollisia tehtäviä, päivittäisen hoitotyön koordinointi, sekä osastonhoitajan sijaisena toimiminen.

Työpaikan nimi: Ortopedinen kuntoutusosasto 2

Työaika: Yleistyöaika 38,45 h/vk

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toiminnan kehittämiseen sekä itsenäiseen päätöksentekoon.

Arvostamme: potilas- ja asiakasorientoitunutta työskentelyotetta, suoritettua johtamis-/esimieskoulutusta ja henkilöstöhallinnon osaamista, sekä kokemusta esimiestehtävistä.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Terveyspalvelut/Espoon_sairaala

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa
osastonhoitaja Nina Tuuras puh 046 877 3657 sähköposti nina.tuuras@espoo.fi
ylilääkäri Maritta Hyvärinen puh 050 341 1106 sähköposti maritta.hyvarinen@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala
Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.