test

Palveluvastaava, Intervalli- ja kuntoutusosasto

Hakuaika päättyy  3.10.2023 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on avoinna palveluvastaavan virka 1.1.2024 alkaen. Alkusijoituspaikka: Intervalli- ja kuntoutusosasto Vimpeli.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja antoisasta johtamistyöstä? Haemme palveluvastaavaa Intervalli- ja kuntoutusosastolle Vimpeliin Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.

Meillä saat kehittyä ja kehittää työtä yhdessä työyhteisön ja muiden ikäihmisten palvelujen esihenkilöiden kanssa. Toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä asiakaslähtöisiä palveluita. Meillä saat vastuuta ja monipuolisen työn, jossa asiakas on meille sydämen asia. Arvostamme hoitajiemme ammattitaitoa. Lähiesihenkilönä johdat ja vastaat yksikön päivittäisestä toiminnasta sekä asiakkaiden että henkilöstön osalta ja huolehdit, että yksikön toiminta on laadukasta ja toimintastrategian mukaista.

Intervalli- ja kuntoutusosasto toimii ikäihmisten toimintakyvyn tuen palveluiden palvelualueella. Yksikössä on 20 asiakaspaikkaa. Osa asiakkaista on säännöllisillä vuorohoitojaksoilla käyviä omaishoidon tuen asiakkaita, osa asiakkaista tulee yksikköön kuntoutumaan esimerkiksi osastojakson jälkeen ennen kotiutumista omaan kotiin. Virassa toimit lähiesihenkilönä noin 20 työntekijälle: lähihoitajille, sairaanhoitajille, fysioterapeutille sekä laitoshuoltajalle.

Tehtävän kelpoisuusehtona on alalle soveltuva sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto täydennettynä riittävillä johtamisen ja/tai hallinnon opinnoilla sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai sosiaalihuollon ammattihenkilölaissa (817/2015 § 8) mainittu pätevyys. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatamme koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Olemme savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Palvelualuejohtaja Johanna Koivuniemi
puh. 050 303 2049
etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan