Skip to main content
test
Palveluvastaava, Kalevankankaan päiväkoti - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee kokoaikaista palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen. Tehtävän alkusijoituspaikka on Kalevankankaan päiväkoti.

Palveluvastaava vastaa päiväkodin palvelukeittiön toiminnasta ja tilojen päivittäisestä ylläpitosiivouksesta yhdessä palvelutyöntekijöiden kanssa. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/viikossa, päivittäinen työaika arkipäivisin noin klo 7.00 - 17.00 välillä. Tehtävään kuuluu myös tarvittaessa työskentely ruoka- ja puhtauspalveluiden muissa työkohteissa.

Meille on tärkeää, että sinulla on positiivinen asenne työhön ja työympäristöön sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.
Arvostamme palvelualttiutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä asiakkaan että työyhteisön kanssa toimiessa. Haluat oppia uusia asioita sekä toteuttaa oppimaasi käytännössä.

Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan perustason tietoteknistä osaamista ja eduksi katsotaan aiempi kokemus Jamixin käytöstä. Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi työnantajalle rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote. Tehtävään valituilla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 143 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Työhyvinvointia tuemme kattavan työterveyshuollon avulla sekä henkilöstön omaehtoisen liikunnan ja kulttuurin harrastustoimintaa ja hyvinvointia ePassin avulla.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Anne Kalin
anne.kalin@mikkeli.fi
p. 044 794 3280

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi


Osoite: Raviradantie 18, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat