test

Palveluvastaava, Karigasniemi, Utsjoki

Hakuaika päättyy  15.12.2023 15:00

Lapin hyvinvointialueen Pohjoinen palvelualue hakee uuteen, Karigasniemelle avattavaan palveluyksikköön palveluvastaavaa. Palveluyksikössä toimii saamenkielisten- ja kulttuurinmukaisten palveluiden kokonaisuus, jossa tuotetaan ympärivuorokautista palveluasumista sekä kotihoitoa. Palveluyksikössä on 8 ympärivuorokautisen palveluasumisen asuntoa ja 4+5 tuki- tai muuhun asumiseen tarkoitettua asuntoa.

Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti palveluyksikön toiminnasta. Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat henkilöstöhallinto, työvuorosuunnittelu sekä verkosto- ja omaisyhteistyö. Asiakastyössä osallistut palveluyksikön ja mahdollisesti myös kotona asuvien asiakkaiden päivittäiseen ohjaus- ja hoitotyöhön. Tehtäväkuva tarkentuu toiminnan alkaessa. Tukenasi sinulla on Pohjoisen Lapin palvelualueen esihenkilöiden tiimi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Arvostamme kiinnostusta ikäihmisten kanssa tehtävästä työstä, halua kehittää toimintaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kokemus esihenkilötyöstä sekä pohjoissaamen kielen taito katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka 3 030,35 €/kk. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Virka on uudelleen haettavana 15.12.2023 klo 15:00 saakka. Virkaa aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan virkaa täytettäessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Palvelupäällikkö Jaana Torppala, puh. 040-621 3328, jaana.torppala@lapha.fi
ja palvelupäällikkö Mirja Laiti 9.8.2023 alkaen puh. 040- 844 5627, mirja.laiti@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan