Palveluvastaava Kylän Kattaukselle - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!

Kylän Kattauksessa tuotetaan ruokapalveluita päiväkoteihin, kouluihin, ikääntyneiden ja vammaispalveluihin sekä sairaalaan noin 350 keittiöalan ammattilaisen voimin. Meillä on kuusi keskuskeittiötä ja 88 valmistus- ja palvelukeittiötä. Vuonna 2020 valmistuu rakenteilla olevan uuden sairaalan yhteyteen tuotantokeittiö palvelemaan uutta sairaalaa ja ikääntyneiden ja vammaispalvelun pitkäaikaishoidon asiakkaita Jyväskylän alueella. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.

Jyväskylän kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

PALVELUVASTAAVAA

Vesangan päiväkotikoululle ajalle 3.8. - 31.12.2020.

Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu vastata palvelukeittiön asiakaspalvelusta sekä käytännön keittiötyöstä tehokkaasti ja taloudellisesti. Työaika on 38,75 h/vko.

Odotamme, että olet suorittanut restonomin tutkinnon / vastaavan aiemman tutkinnon ja että sinulla on riittävän pitkä kokemus vastaavista työtehtävistä. Tartut työhön innolla ja asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus

Tutustu työnantajaan

palvelupäällikkö Paula Puikkonen, puh. 014 266 8330 ja palvelupäällikkö Leena Rinneaho, puh. 014 266 8334 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Kylän Kattaus -liikelaitos
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka