Palveluvastaava Ravintola Priimukseen - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Palveluvastaava työskentelee asiakaspalvelutehtävissä, johon sisältyy kokous- tarjoilu- ja kassatyöskentelyä. Ravintola Priimus on opetusravintola joten kaikkeen työskentelyyn kuulu olennaisena osana myös opiskelijoiden ohjaaminen. Työ ajoittuu pääosin klo 7.00 - 21.00 aikavälille, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroja sisältyy tehtävään.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ravintola-alan koulutusta, hyvää ja monipuolista ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, tietoteknistä osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen. Kokemus ja koulutus opiskelijoiden ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee toimittaa palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi/priimus

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Kaija Taponen, ravintolaliiketoimenpäällikkö,
p. 040 341 6105 tai kaija.taponen@gradia.fi

Gradia Jyväskylä
Osoite: Taulumäentie 45, 40200 Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 21 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2020 oli 101 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.

Sinulle suositellut työpaikat