Palveluvastaava, Riihimäen kaupunki, Uranuskoti - Riihimäen kaupunki

Palveluvastaava

Riihimäen kaupungin sosiaali- ja terveystoimen ikäihmisten asumispalvelut odottavat sinua esimiestiimiimme Uranuskodin palveluvastaavaksi. Ikäihmisten asumispalveluihin kuuluvat Riihikodin ja Uranuskodin yksiköt.

Haemme nyt palveluvastaavaa, joka vastaa tehostetun palveluasumisen yksikön toiminnasta, ensisijaisesti ikäihmisten pitkäaikaisen asumisen yksikön lähiesimiehen tehtävistä.

Sinä:
1. Olet motivoitunut kehittämään työkulttuurimuutosta kohti kodikasta asumista.
2. Haluat, että asukkailla on viihtyisät persoonalliset kodit.
3. Uskot, että huomioiva henkilöstöjohtaminen takaa työhyvinvoinnin ja talouden
pysymisen tasapainossa.
4. Haluat, että henkilökunnalla on kiinnostava sekä innostava työpaikka.
5. Olet innovatiivinen tuloksellinen kehittäminen on osa jokapäiväistä työtäsi.

Toivomme sinulta kokemusta esimiestyöskentelystä sekä henkilöstö- ja muutosjohtamisen osaamista. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä organisointikyky ja aikaansaava työote. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot eikä kirjalliset tehtävät tuota haasteita. Robotiikan ja teknologian koet mahdollisuutena.

Tarjoamme haastavan esimiestehtävän hyvässä tiimissä. Työyhteisössä saat osaavien työtovereiden tuen. Muutos on jatkuvaa, joten kehittämistyö on pysyvää. Riihimäen kaupungin arvot Reiluus, Rohkeus ja Ripeys ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Robotiikka on yksi kärkihankkeistamme.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa ja soveltuvaa johtamiskoulutusta. Eduksi luetaan kokemus esimiestyöstä ja monipuolinen sosiaali- ja terveysalan työkokemus.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon arvio terveydentilastaan. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus KVTES mukainen. Työaika yleistyöaika.

Kiinnostuitko? Ilmianna itsesi ja osaamisesi täyttämällä hakemus.
Hakuaika päättyy 26.4.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. palveluesimies Tiia Helén p. 050 538 8027
Hakemukset 26.4.2021 klo 8:00 www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Riihikoti
Osoite: Uranuksenkatu 1 aC, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme.

Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat