Skip to main content
test
Palveluvastaava, ruokapalvelu - Hausjärven kunta

Meillä Hausjärven ruoka- ja siivouspalveluissa on haettavana vakituinen, kokoaikainen 38,25 t/vko ruokapalveluvastaavan tehtävä Ryttylän koulukeskuksen (Pajatie 1-3, 12310 Ryttylä) modernissa palvelukeittiössä. Etsimme sinua, jolla on jo ruokapalvelualan tutkinto, opiskelet parhaillaan tai olet halukas suorittamaan tutkinnon. Jos sinulla ei ole tutkintoa, sitoudut suorittamaan soveltuvan tutkinnon kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Lisäksi toivomme, että haluat kehittää itseäsi, työtäsi ja omaa työyhteisöäsi yhdessä ruoka- ja siivouspalvelun kollegojesi kanssa. Luot myös olemuksellasi hyvää työilmapiiriä. Et arkaile lähteä sijaistamaan kollegaasi toiseen toimipisteeseen ja voit jopa ajatella lomittavasi siivouspalveluvastaavaa.

Kuljemme yhteisöohjautuvuuden polun alkua. Prosessin myötä sinä ja kollegasi päätätte yhdessä asioista, joista aiemmin oli kysyttävä lupaa esimieheltä. Tämä edellyttää sinulta asiakaslähtöisyyttä sekä ymmärtämystä ja kokonaisnäkemystä asiakasyksikön ja työyksikkösi ruoka- ja siivouspalvelujen toiminnasta.

On hyvä, jos sinulla on tarvittaessa auto käytössäsi mutta välttämätöntä se ei ole. Jos vaikkapa ajattelit muuttaa muualta Hausjärvelle, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa. Hausjärvellä on myös loistava tonttitarjonta.

Merkitse hakemukseesi, tarvitsetko vuokra-asuntoa. Lähetä hakemuksesi liitteenä oma CV:si .pdf-, .doc- tai docx-muodossa. Palkkasi muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja mahdollisesta työkokemuslisästä, jota voit saada 3 % tehtäväkohtaisesta palkasta 5 vuoden ruokapalvelualan työkokemuksesta ja 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta vähintään 10 vuoden työkokemuksesta.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu henkilö on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä esitettänyt nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen, jonka mukaisesti henkilöllä ei ole estettä työskennellä lasten kanssa. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja

https://hausjarvi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanna Burke 019 758 6760

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Hallinto ja sisäiset palvelut -palvelukeskus, Ruoka- ja siivouspalveluyksikkö

Hausjärvi on noin 8 200 asukkaan kehittyvä kunta eteläisessä Hämeessä. Sijainti on loistava, tunnin matkan päässä Helsingistä ja lentokentistä Helsingissä ja Tampereella. Myös maantiestön päätiet ja rautatieverkosto palvelevat alueen asukkaita ja yrityksiä. Meiltä on matkaa Riihimäelle noin 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Hikiän ja Oitin asemilla juna pysähtyy kerran tunnissa suuntaansa.

Hausjärven taajamat ovat Oitti, Hikiä, Monni ja Ryttylä.

Hausjärvellä on merkittäviä kulttuurimaisemia, vaurasta maaseutua ja Salpausselän harjuja. Elinvoimaiset kylät ja taajamat tarjoavat monipuolisia asumisen mahdollisuuksia. Hausjärvi houkuttelee erityisesti lapsiperheitä, onhan täällä mahdollisuus opiskella esikoulusta aina lukioon asti.

Asukkaita hemmotellaan myös hyvillä harrastus- ja liikuntamahdollisuuksilla. Esimerkiksi valtakunnallisestikin arvostettu ja palkittu tapahtuma, Mommilanjärven Soutelut, soudellaan joka vuosi heinäkuun kolmantena lauantaina.

Hausjärven kunta on savuton työnantaja ja tarjoaa ihan kohtuullisen hyvät henkilöstöedut.


Osoite: Keskustie 2 - 4, 12100 Oitti
Hausjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat