Palveluvastaava, vakituinen tehtävä - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä:

Olet tervetullut palveluvastaavaksi Espoon sairaalaan polikliinisiin ja kotiin vietäviin palveluihin. Olemme kehittävä ja kehittyvä moniammatillinen tiimi, jonka toiminnassa potilas on keskiössä. Toimintoja kehitämme näyttöön perustuen ja leanin periaattein.

Tehtävässä esimiehenäsi toimii osastonhoitaja ja työtoverinasi toinen palveluvastaava.

Polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden toimintoja ovat geriatrian poliklinikka, kotiutustiimi, 15-paikkainen palliatiivisen ja saattohoidon osasto Villa Glims sekä kotisairaala. Avoinna oleva palveluvastaavan tehtäviin kuuluu lähiesimiehenä toimiminen sairaanhoitajille ja terapiahenkilökunnalle sekä Villa Glimsissä, geriatrian poliklinikalla että kotiutustiimissä.

Palveluvastaavan tehtävään kuuluu henkilöstöhallinnon tehtävien lisäksi lähityön johtaminen ja työjärjestelyt työvuorosuunnitteluineen. Palveluvastaavana osallistut yksiköiden toiminnan kehittämiseen sekä ohjaat henkilöstösi ammatillista kehittymistä tavoitteen suuntaisesti. Arvostamme osaavaa ja kehittyvää henkilöstöä, ja henkilöstön hyvinvointi on kunnia-asiamme.

Palveluvastaavanamme sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen tehtävässäsi. Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja esimiehen tuen. Ulkopuolisten koulutusten lisäksi Espoon kaupunki tarjoaa esimiehilleen laadukasta koulutusta joko kertakoulutuksina tai pitkäkestoisina koulutuksina.

Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuajan aikana.

Työaika:
Yleistyöaika 38t 15min

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Edellytämme myös tehtävään sopivaa esimieskoulutusta tai -kokemusta.

Arvostamme ammatillista kokemusta palliatiivisessa ja saattohoidossa ja /tai polkliinisisessa toiminnassa ja / tai geriatrisessa hoidossa ja kuntoutuksessa.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Osastonhoitaja Susanna Mäntyniemi, puh. 050 3382509
Päällikkö Hanna Heiskanen, puh. 043 8250350

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Polikliiniset ja kotiin vietävät palvelut -tuotantoyksikkö
Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.