Palveluvastaavaa - Servica

Servica palvelualue 2 hakee Pohjoiselle monipalvelualueelle Nilsiään ruokapalvelun ammattilaista työskentelemään palveluvastaavan tehtävässä. Aloitettaessa työkohde on Pajulahden koulun palvelukeittiö ja työaika on 38,25 h/vko.

Palveluvastaava huolehtii sekä koulun että päiväkodin ateriat. Tehtävä sisältää myös tarvittaessa laitoshuoltajan tehtäviä.
Hakijalta edellytetään ruokapalvelun ammattitutkintoa tai vastaava perustutkintoa sekä kokemusta palvelukeittiön pienimuotoisista ruoanvalmistustehtävistä ja erityisruokavalioista.

Eduksi katsotaan koulutus tai kokemus laitoshuollon työtehtävistä tai valmiutta perehtyä myös laitoshuollon tehtäviin sekä siirtyä tarvittaessa moniosaajan tehtäviin muihin työkohteisiin mm. päivystysaikoina.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin tiimissä työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta, asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Hyväksymme vain KuntaRekryn kautta tulleet hakemukset.


Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Kaisa Jonninen, kaisa.jonninen@servica.fi, puh. 044 4260 701 tai
Alue-esimies Kirsi Turunen, kirsi.turunen@servica.fi, puh. 044 4261 811

Palvelualue 2
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon th:n Ky, Siilinjärven kunta, Savonia-amk Oy, Istekki Oy, Pielaveden kunta ja Niiralan Kulma Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.