Skip to main content
test
Palveluyksikköjohtaja, suunnittelu ja ohjaus, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos - Espoon kaupunki

Suunnittelusta ja ohjauksesta vastaava palveluyksikköjohtaja johtaa yhtä kolmesta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen palveluyksiköstä. Lisäksi yksikköön kuulu pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskus. Yksikkö vastaa onnettomuuksien ehkäisyn, pelastustoiminnan, ensihoidon sekä varautumisen ja väestönsuojelun suunnittelusta, näiden yhteensovittamisesta sekä palvelutuotantoon ja asiakkaille annettavasta ohjauksesta. Lisäksi yksiköllä on muita tehtäviä kuten osaltaan osallistuminen henkilöstön osaamisen kehittämiseen sekä valvontatoimintaan liittyviä tehtäviä. Palveluyksikköjohtaja on suoraan pelastusjohtajan alainen ja yksi tämän sijaisista.

Yhteistyöhakuisella ja ratkaisukeskeisellä otteella saat asiat järjestymään. Sinulle onnettomuuksien ehkäisy, pelastustoiminta ja ensihoito ovat yhtä tärkeitä. Olet purkamassa siiloja. Tämän saat viestittyä myös noin 50 alaisellesi, jotka ovat osaamisessaan valtakunnan huippua. Osaat toimia verkostoissa ja johtaa niitä. Pelastustoimessa ja ensihoidossa on vielä paljon kehitettävää, mutta tiedät sen ja olet valmis tarttumaan haasteeseen. Tutkimustyö, korkeakouluyhteistyö tai kumppanuuksien kautta saatu lisäarvo oman toiminnan kehittämiseen on sinulle tuttua. Monipuolinen työkokemuksesi ja koulutuksesi on kehittänyt sinusta kokonaisuuksien hallitsijan ja huippuasiantuntijan. Osaat johtaa myös itseäsi ja huolehtia työkyvystäsi, sillä sinulta edellytetään tuloksia, ei työajanseurantaa.

Palveluyksikköjohtaja työskentelee johtavassa itsenäisessä asemassa.

Ensimmäisen kierroksen haastattelut tehtävään järjestetään elokuun ensimmäisellä viikolla.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään vähintään B-luokan ajokorttia, vankkaa työkokemusta pelastustoimessa organisaation strategisella tasolla sekä toimimisesta esihenkilönä. Lisäksi edellytetään kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia muuttuvassa työympäristössä, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä ruotsin kielen vähintään tyydyttävää taitoa.
Lisäksi edellytetään, että hakija antaa pyydettäessä suostumuksen perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekemiseen ja huumetestaukseen.

Arvostamme pelastustoimintaan osallistuvalta päällystöltä vaadittavaa kelpoisuutta, terveydenhuoltoalan ammattitutkintoa, muuta soveltuvaa koulutusta tai tiedekorkeakoulututkinnon kautta saatua tutkijakoulutusta. Muu kielitaito luetaan eduksi.
Arvostamme myös monipuolista työkokemusta eri tasoilla ja eri tehtävissä, erityisesti pelastustoimen ja/tai ensihoidon alalta.

Espoon Rekrytointipalvelut avustaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta tässä haussa.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos on yksi hyvinvointialueen viidestä palvelualueesta. Työpisteenä on pääsääntöisesti keskuspaloasema Espoossa, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää välillä työskentelyä eri toimipisteissä koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa pelastusjohtaja V-P Ihamäki, p. 050 406 5498. Yhteydenotot arkisin 1.7. asti sekä heinäkuussa 18.-19.7.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 480 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.  Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin.


Osoite: Palomiehentie 1, 02750 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat