Skip to main content
test
Pari- ja perheterapeutti - Loimaan kaupunki

Loimaan perheneuvolassa on haettavana pari- ja perheterapeutin toimi. Loimaan perheneuvola on osa perhekeskusta. Palvelut tuotetaan matalan kynnyksen periaattella ja niiden tavoitteena on tarjota perheille tukea vanhemmuuteen, lapsen ja nuoren kasvuun ja kehitykseen, sekä pari- ja perhesuhteisiin. Asiakasryhmä on perheet, joissa on vähintään yksi alaikäinen lapsi

Loimaan perheneuvola palvelee loimaalaisia ja oripääläisiä lapsiperheitä. Asukkaita yhteistoiminta-alueella on noin 17 000. Perheneuvolan tiimiin kuuluu kaksi perhe- ja pariterapeuttia ja kaksi psykologia, joista toisen tehtävä on avoinna. Arvostamme pari- ja perheterapeutilta aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta sekä hyviä vuorovakitutustaitoja. Perheneuvola kuuluu Loimaan perhekeskukseen ja koko yksikössä on käytössä systeeminen työmalli ja moniammatillisen työyhteisön tuki on käytettävissäsi.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työnantajan tarjoamasta tuesta kehittymiseen sovitaan yksilöllisesti. Loimaalla on käytössä e-passi sekä kaupungin liikunta- ja vapaa-ajan palvelut ovat käytössäsi veloituksetta erillisten sopimusten mukaisesti.

Edellytämme pari- ja perheterapeutilta vähintään sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulutasoista soveltuvaa tutkintoa ja suoritettua tai meneillään olevaa terapiakoulutusta. Eduksesi luetaan käytännössä osoitettu osaaminen pari- ja perheterapeutin tehtävästä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Psykologi Susanna Neuvonen
(susanna.neuvonen(at)loimaa.fi)
Aikuis- ja vammaispalvelupäällikkö Vesa Helin (vesa.helin(at)loimaa.fi)

Lisätietoja

Loimaan kaupunki

Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.

Matkailijoita kiinnostavat mm. Suomen maatalousmuseo Sarka, Alastaro Circuit, Harjureitti, Alpo Jaakolan Patsaspuisto ja Alastaro Golf.

Loimaa numeroina Loimaan kauppala perustettiin 1921 Kauppala muutettiin kaupungiksi 1969 Kokonaispinta-ala 851,93 km², josta vesipinta-ala 3,81 km² Asukasluku n. 16 000 (1/2020) Asuntokuntia 8 107 (2017) Perheiden lukumäärä 4 346 (2017) Yritysten lukumäärä n. 1450 (1/2020)


Osoite: Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat