Parkarbetare - Sipoon kunta

Parkarbetare - Sipoon kunta

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Sibbo kommun har cirka 1 200 personer i sin tjänst.

Avdelningen för teknik och miljö erbjuder kommuninvånarna en trivsam, trygg och fungerande livsmiljö genom att låta bygga och underhålla kommunalteknik och verksamhetslokaler, styra och övervaka byggandet i kommunen samt koordinera och genomföra kommunens investeringar. Enheten Gator och grönområden sköter bl.a. om byggandet och skötseln av trafikleder, torg, parker och lekplatser samt om skogsvården.

Vi söker nu till vårt team en PARKARBETARE för en ordinarie befattning

I uppgiftsbeskrivningen ingår varierande grönarbeten i underhållet av parker och grönområden. Arbetet består av bl.a. gräsklippning, trimklippning, renhållningsarbete i parker, rensning, plantering av sommarblommor och vattning av växter. Vi förutsätter att de sökande har sådan kondition att de orkar utföra även delvis fysiskt belastande arbete.
Som medlem i vårt team ska du vara tjänstvillig och glad. Vi hoppas att du har sinne för humor och att du kan jobba i team. Det är viktigt att du kan ta ansvar över ditt eget arbete och även leda andra i arbetet. Du vill göra din egen insats för att vi ska nå våra mål och njuter av att få jobba tillsammans med andra. Vi hoppas att du är händig, energisk och har bra arbetsmotivation.

Behörighetskravet för uppgiften är grundexamen inom trädgårdsbranschen, B-körkort och förmåga att arbeta i team. Som merit räknas även om den sökande har en giltig vägsäkerhet 1-kort, växtskyddsexamen och traktorkörkort.

Villkor för arbetsförhållanden bestäms enligt det kommunala arbetskollektivavtalet för timavlönade (TIM-AKA). Den uppgiftsrelaterade lönen är 12,18 €/h + eventuella tillägg I arbetsförhållandet tillämpas en prövotid på sex månader och arbetet inleds enligt överenskommelse.

Ansökningarna ska lämnas in senast 31.5.2019 kl. 15.00 via nedanstående länk eller på adressen www.sibbo.fi/rekry. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lisätietoja

http://www.sibbo.fi

Mer information ger kommunträdgårdsmästare Kari Ojamies, tfn 050 5544536, kari.ojamies(at)sibbo.fi eller chef för grönarbete Petri Saarinen tfn 040 6712815, petrikalevi.saarinen(at)sibbo.fi.

Gator och grönområden, Underhållsgruppen för grönområden
Osoite: Stora Byvägen 18, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Tutustu työnantajaan