Skip to main content
test
Patarumpujen äänenjohtaja, Oulu Sinfonia - Oulun kaupunki

Oulu Sinfoniassa on haettavana PATARUMPUJEN ÄÄNENJOHTAJAN vakinainen tehtävä. Tehtävään sisältyy lyömäsoittimien soittovelvollisuus.

Oulu Sinfonia on 61-henkinen Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Sinfoniakonserttien lisäksi orkesterin ohjelmistossa on monimuotoisia konserttisisältöjä. Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan sali on 816-paikkainen konserttisali.

Tehtävänä on patarumpujen äänenjohtajana toimiminen sinfoniaorkesterissa. Äänenjohtajan tehtävänä on ylläpitää soittotaitoaan ja suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät.

Tehtävässä edellytetään olevan erinomainen soittotaito ja hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot.

Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Lisäksi maksetaan paikallisesti sovittu käyttö- ja mediakorvaus.

Koesoitto on maanantaina 19.9.2022 alkaen klo 10:00 Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salissa (Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu).

Patarummut on aseteltu niin, että matalin ääni on vasemmalla. Koesoittajilla on mahdollisuus tutustua koesoitossa käytettäviin soittimiin sunnuntaina 18.9.2022. Tästä lähetetään lisätietoa koesoittoon kutsutuille.

Koesoittotehtävät:

- Timpani: Nick Woud - Etude no.16 from THE TIMPANI CHALLENGE 30 timpani studies.
- Snare drum: Jacques Delécluse - Etude no.1 from THE TWELVE STUDIES for the drum.
- Xylophone: Dmitri Shostakovich - The Bolt, orchestra suite(excerpt).
- hakuajan jälkeen lähetettävät orkesteritehtävät

Pakollisten koesoittotehtävien nuotit ovat ladattavissa Oulu Sinfonian verkkosivuilta alkaen 20.6.2022 tämän linkin kautta: https://tinyurl.com/4wvfr2nm

Orkesteritehtävät lähetetään koesoittoon kutsutuille hakuajan päätyttyä pdf-tiedostona.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7801/2022. Hakemukset on toimitettava 22.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://oulusinfonia.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja taloussihteeri Saara Niemelä, p. 040 749 9914 tai sähköpostitse aara.s.niemela@ouka.fi.
Lomalla aikavälillä 17.6. - 2.8.2022, joten ei päivittäin tavoitettavissa.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Orkesteri

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Leevi Madetojan katu 1-3, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat