Pedagoginen informaatikko - Porvoon kaupunki

Pedagoginen informaatikko - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupunginkirjasto hakee pedagogista informaatikkoa lasten- ja nuortenkirjastotyöhön vakituiseen työsuhteeseen 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme henkilöä, joka on innostunut lasten- ja nuortenkirjastotyöstä. Sinulla on tärkeä rooli lapsille ja nuorille suunnattujen kirjastopalvelujen suunnittelussa ja kehittämisessä. Osallistut kirjaston kouluyhteistyöhön lukuinnostajana, mediakasvattajana ja kirjastopedagogiikan kehittäjänä. Olet avainroolissa kehittäessämme vapaa-ajan palveluja ja tapahtumia lapsiperheille, lapsille ja nuorille. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelu ja kokoelmatyö. Lisäksi olet valmis työskentelemään lähikirjastoissamme ja kirjastoautossa. Teet työtäsi eri puolilla kaupunkia, joten tarvitset ajokortin ja mielellään myös oman auton. Tarvitset työssäsi päivittäin sekä suomen että ruotsin kieltä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Kokemus kirjastotyöstä ja työstä lasten ja nuorten parissa sekä lasten- ja nuortenkirjallisuuden tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työhön kuuluu säännöllinen ilta- ja lauantaityö.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 24.6.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/kirjasto

Lisätietoja tehtävästä antavat kirjastopalveluiden päällikkö Malin Hollmén, puh. 040 144 7637 malin.hollmen@porvoo.fi tai palveluesimies Catharina Latvala, puh. 040 6214937, catharina.latvala@porvoo.fi

Porvoon kaupungin kirjasto
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan