test
Pedagoginen johtaja - Uuraisten kunta

Haemme Uuraisten kunnan varhaiskasvatuspalveluihin pedagogista johtajaa päiväkodin johtajan työpariksi!

Onko sinulla vahvaa pedagogista varhaiskasvatuksen osaamista sekä hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Jos olet innovatiinen, ikuisen oppimisen kannattaja ja innokas tarttumaan uusiin haasteisiin, saatat olla juuri se tyyppi, jota etsimme!

Meidän varhaiskasvatuspalveluissa on yksi päiväkodin johtaja, joka toimii kahdessa eri päiväkodissa. Pedagogisen johtajan pääasiallisena tehtävä on yhteistyössä johtajan kanssa vastata pedagogiikan ja pedagogisen osaamisen sekä toimintakulttuurin ja -tapojen kehittämisestä. Toimit tarvittaessa myös päiväkodin johtajan sijaisena, joten hallinnollisten henkilöstöjohtamisen tehtävien osaaminen katsotaan eduksi.

Toinen päiväkodeistamme on kolmeryhmäinen vuorohoitoyksikkö ja toinen neljäryhmäinen. Lämmin vuorovaikutus, aito kohtaaminen ja läsnäolo ovat toimintamme kulmakiviä, joiden ympärille päiväkodin arki rakentuu.

Uuraisten varhaiskasvatuksen johtamisjärjestelmässä olet osa varhaiskasvatuksen vastuutiimiä. Siihen kuuluvat päiväkodin johtajan lisäksi varhaiskasvatusjohtaja, kaikkien yksiköiden vastuuopettajat, konsultoiva varhaiskasvatuksen eriyisopettaja ja tarvittaessa joukko muita asiantuntijoita. Tule mukaan kehittämään toimintaamme vahvalle pedagogiselle pohjalle!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § tai 27 § siirtymäsäädösten mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme vahvaa pedagogista työotetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: Arvostamme rohkeaa, ratkaisukeskeistä sekä positiivista asennetta. Lisäksi arvostamme kokemusta, joustavuutta ja uusiutumiskykyä sekä taitoa toimia moniammatillisessa työyhteisössä. Lisäksi johtamikokemus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2823,08€, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote.

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Huomioitavaa: Tehtävä täytetään, mikäli varhaiskasvatuksen talousarvio vuodelle 2022 hyväksytään esitetysti Uuraisten kunnanvaltuustossa. Haastattelut tehtävään pidetään viikoilla 50-51.

Lisätietoja

http://www.uurainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Satosaari, p. 0400 796 553 tai etunimi.sukunimi@uurainen.fi

Lisätietoja

Uuraisten kunta, Sivistystoimi, Päivähoito

Uuraisten kunta on pieni, aktiivinen, n. 3700 asukkaan kunta. Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.


Osoite: Virastotie 4, 41230 Uurainen

Sinulle suositellut työpaikat