Skip to main content
test
Pedagoginen johtaja - Uuraisten kunta

Haluaisitko sinä olla tekemässä varhaiskasvatusta kunnassa, joka haluaa rakentaa viihtyisää, kestävää ja hyvinvoivaa Uuraista? Rakastatko haasteita ja olet valmis tarttumaan toimeen?


Etsimme Pedagogista johtajaa vakituiseen työsuhteeseen

Pedagogisena johtajana vastaat pedagogiikan ja pedagogisen osaamisen sekä toimintakulttuurin ja -tapojen kehittämisestä ja johtamisesta varhaiskasvatuksessa sekä esiopetuksessa. Ohjaat ja tuet henkilöstöä kokopäiväpedagogiikan ja pedagogisen toiminnan toteuttamisessa sekä teet yhteistyötä varhaiskasvatuksen erityisopettajien ja päiväkodin johtajien kanssa. Pedagogisena johtajana vastaat varhaiskasvatuksen laadusta ja kehittämisestä yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Tehtävään voidaan lisäksi liittää muita erikseen sovittavia tehtäviä.

Toivomme sinulta virallisen kelpoisuuden ohella vahvaa pedagogista työotetta ja näkemystä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä lapsilähtöistä toimintatapaa. Arvostamme ratkaisukeskeistä ja kehittämismyönteistä työotetta sekä hyviä digitaitoja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi ja vahvan tuen työhösi.

Kelpoisuusvaatimukset: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito (Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 31) tai lain 75§:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus. Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto tai valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan (2777,54 €/kk). Maksamme lisäksi kelpoisuusehdot täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille ja erityisopettajille sekä päiväkodin johtajille pedagogista lisää 200 €/kk. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa työsuhteen alkamisesta nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Reetta Rutanen
varhaiskasvatusjohtaja
reetta.rutanen@uurainen.fi
p. 0400 796 553

Lisätietoja

Uuraisten kunta, Sivistystoimi

”Uurainen on kylämäinen ja luonnonläheinen asumisympäristö, jossa toisista pidetään huolta. Uuraisten kuntastrategian arvoja ovat inhimillinen, hyväntuulinen ja uudistuva.”


Osoite: Virastotie 4, 41230 Uurainen

Sinulle suositellut työpaikat