Pedagoginen suunnittelija - Riihimäen kaupunki

Haluatko tulla rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Riihimäkeä? Oletko sinä Riihimäen kaupungin opetuspalveluiden uusi pedagoginen suunnittelija?

Haemme pedagogista suunnittelijaa edistämään opetuspalveluiden digitalisaatiota sekä kehittämään ja ylläpitämään opetuksen sähköisiä järjestelmiä.

Pedagoginen suunnittelija
- toimii opetuspalveluiden sähköisten järjestelmien pääkäyttäjänä ja kehittää järjestelmien käyttöä
- kehittää digitalisaatiota opetuspalveluissa
- valmistelee, koordinoi ja raportoi tehtäväalueensa hankkeita
- suunnittelee, kouluttaa ja järjestää koulutuksia henkilöstölle
- tukee aktiivisesti opetuksen ja oppimisen sähköistämistä toimintakulttuuria, oppimisen ympäristöjä ja pedagogista osaamista kehittämällä ja opetushenkilöstön osaamisen vahvistamista tukemalla
- työskentelee yhteistyössä kaupungin tietohallinnon ja kasvatus- ja opetuspalveluiden esimiesten ja henkilöstön kanssa

Hakijoilla arvostamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa tietoteknistä osaamista sekä näkemystä digitalisaation, robotiikan ja automatisaation mahdollisuuksista opetuspalveluissa, laaja-alaista ja pedagogista ajattelua, kehittävää työotetta, suunnittelu- ja koordinointikykyä, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Lisäksi katsomme eduksi perusopetuksen tuntemuksen, kokemuksen tietojärjestelmien pääkäyttäjätehtävistä, kehittämistyöstä ja kouluttajatehtävistä sekä kokemuksen ja kyvyn hankkeiden haku-, koordinaatio- ja raportointitehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus tukee tehtävän hoitoa.

Toimen palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Voit esittää oman palkkatoivomuksesi. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä selvitys terveydentilasta kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry- palvelussa 29.10.2020 klo 10.00 mennessä. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki opetuspäällikkö Virve Jämsén PL 125, 11101 Riihimäki.

Haastattelut järjestetään 2.-3.11.2020.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa opetuspäällikkö Virve Jämsén, puh 040 330 4452, virve.jamsen@riihimaki.f

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Opetus- ja nuorisopalvelut
Osoite: Eteläinen asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka