Pedagogisk informatiker - Porvoon kaupunki

Pedagogisk informatiker - Porvoon kaupunki

Borgå stadsbibliotek söker en pedagogisk informatiker till barn- och ungdomsavdelningen till ett ordinarie arbetsavtalsförhållande från 2.9.2019 eller enligt överenskommelse.

Vi söker en person, som har en entusiastisk inställning till barn- och ungdomsbibliotek. Du har en viktig roll i planeringen och utvecklingen av bibliotekets tjänster för barn och unga. Du deltar i bibliotekets samarbete med skolorna som läsinspiratör, mediefostrare och utvecklare av bibliotekspedagogik. Du har en nyckelroll då vi planerar och utvecklar fritidsverksamhet och evenemang för barnfamiljer, barn och unga. Till dina uppgifter hör också kundservice och beståndsarbete. Du är också beredd att jobba i våra närbibliotek och i bokbussen. Du jobbar i olika delar av staden, så du behöver körkort och gärna tillgång till egen bil. Du behöver dagligen kunskaper i både svenska och finska.

Behörighetskrav är lämplig högskoleexamen. Erfarenhet av biblioteksarbete och arbete bland barn och unga samt kännedom on barn- och ungdomslitteratur räknas som merit. Vi förutsätter goda kunskaper i finska och svenska.

Lönen och andra anställningsvillkor bestäms enligt AKTA. I arbetet ingår regelbundet kvälls- och lördagsarbete.

Vid en eventuell intervju bör betyg och intyg företes i original. Den som väljs bör uppvisa ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan prövotiden utgår. Vi tillämpar en prövotid på sex månader.

Skicka din ansökan senast 24.6.2019 kl. 15 via Sök nu-länken.

Läs mer

http://www.borga.fi/bibliotek

Ytterligare information ger chefen för bibliotekstjänster Malin Hollmén, tfn 040 144 7637 malin.hollmen@porvoo.fi eller serviceförman Catharina Latvala, tfn 040 621 4937, catharina.latvala@porvoo.f

Borgå stadsbibliotek
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren