Pelialan lehtori - Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy

Pelialan lehtori - Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy

Kajaanin ammattikorkeakouluun haetaan päätoimista pelialan lehtoria vakituiseen työsuhteeseen.

Kajaanin ammattikorkeakoulun peliala on kansallisesti tunnettu ja vetovoimainen, alan ammattikorkeakoulututkintoon johtava, opetuskokonaisuus. Pelien tuottaminen ja suunnittelu ovat yksi osa tietojenkäsittelyn koulutustamme, johon kaipaamme nyt vahvistuksia ja etsimme uutta lehtoria. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Opetettavia opintojaksoja tulevat olemaan mm. pelien liiketoimintaan, tuottamiseen ja tiimien johtamiseen liittyviä sisällöt, joita voidaan räätälöidä hakijan osaamisen mukaisesti. Lisäksi osa opetussisältöä voi olla pelisuunnitteluun liittyen. Osa opetuksesta on englanniksi. Myös opinnäytetöiden, harjoittelun ja projektien ohjaus kuuluvat tehtävään. Projektiopinnot ovat tärkeä osa käytännön oppimista ja osana työtäsi koordinoit tätä kokonaisuutta sekä valmennat tuottajia. Mahdolliset hanketehtävät ovat mahdollisia hakijasta riippuen, mutta pääpaino on korkeakouluopiskelijoiden opetuksessa ja ohjauksessa.

Edellytyksinä tehtävään on soveltuva koulutus, vahva käytännön työkokemus ja osaaminen tehtävään liittyen pelialalla, ohjausosaaminen, hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Etsimme yhteistyökykyistä ja tiimityöstä innostunutta opettajaa.

Arvostamme myös hyviä pelialan verkostoja, opetuskokemusta, verkko-opetusosaamista, ylempää korkeakoulututkintoa ja opettajan pedagogisia opintoja.

Tarjoamme innostavan työympäristön ja mahdollisuuden olla mukana ainutlaatuisessa pelialan koulutuksessa. Oppimisympäristömme, kuten VR/AR-laboratoriomme (https://www.cse.fi) sekä toimintamme mm. Sony PS4 Academic- ja VR First- partnereina mahdollistavat monenlaisten pelien kehityksen koulutuksessamme. Katso lisää https://matkapelialalle.fi/pelit/

Lisätietoja

http://www.kamk.fi
http://www.cse.fi

Lisätietoja antaa koulutusjohtaja Jari Kähkönen, jari.kahkonen@kamk.fi, 044 7101 303

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy
Osoite: Ketunpolku 1, 87100 Kajaani

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:n (KAMK) toimintaa ohjaavana visiona on kehittyä Suomen tekevimmästä korkeakoulusta älykkäimmäksi korkeakouluksi. Kajaanin Vimpelinlaakson kampuksellamme on n. 2000 opiskelijaa. Koulutamme sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, tradenomeja, insinöörejä, liikunnanohjaajia ja restonomeja sekä tarjoamme myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon kyseisissä tutkinnoissa. Osa opiskelijoistamme opiskelee englanninkielisissä koulutuksissamme. Tehtävämme on myös alueen kehittäminen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta. Profiloidumme tulevaisuudessa entistä enemmän kansainvälisyyden hyödyntämiseen alueen kehittämisessä. Toimintaperiaatteenamme on toimia yhteistyössä alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa sekä vahvistaa monialaista yhteistyötä.

Tutustu työnantajaan