Perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö - Haapaveden kaupunki

Perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosaostolla, sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perhe- ja sosiaalipalveluiden tulosalueella on haettavana 30.8.2019 klo 15 mennessä perhe- ja sosiaalipalvelupäällikön toistaiseksi voimassa oleva virka, joka täytetään 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Viran hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon valinnassa ilman uutta hakemusta.

Perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkönä vastaat sosiaalihuoltolain mukaisista sosiaalipalveluista (pois lukien vanhuspalvelut) sekä terveydenhuoltolain mukaisista neuvola- ja mielenterveyspalveluista. Kaupungille kuuluvat sosiaalihuollon viranomaisvalvonnan tehtävät ovat viranhoidossa keskeisessä roolissa.

Kelpoisuusehtona perhe- ja sosiaalipalvelupäällikön virkaan on ylempi korkeakoulututkinto sekä lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/215) §7 ja §32 mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Arvostamme vahvaa sosiaalityön ammatillista osaamista, kokemusta viranomais- ja johtamistehtävistä sekä hyvää perehtyneisyyttä sosiaali- ja terveydenhuollon osa-alueisiin. Työkokemus kunnallisista sosiaali- ja terveyspalveluista katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta innostusta kehittää perhe- ja sosiaalipalveluja moniammatillisessa työyhteisössä, asiakaspalvelumyönteisyyttä, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakijalla on mahdollisuus esittää myös oma palkkatoive. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Virassa on 6 kk:n koeaika.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Ritva Hantula puh. 044 7591460, ritva.hantula@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva
Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Tutustu työnantajaan