test
Perhehoidon koordinaattori, lastensuojelu - Espoon kaupunki

Harvoin tarjolla oleva mahdollisuus päästä osaksi hyvämaineista Espoon perhehoitoa!

Perhehoitoon sijoitettavien lasten määrä on lähtenyt toivottuun kasvuun Espoossa, jonka johdosta olemme saaneet kaksi uutta vakanssia: sosiaalityöntekijän viran sekä perhehoidon koordinaattorin viran. Tämä haku koskee koordinaattorin virkaa.

Espoon perhehoidossa on virkoja harvoin auki, koska tiimissämme työskentelee työhönsä sitoutuneita ja kokeneita sosiaalityöntekijöitä. Haettava koordinaattori saa työtovereikseen seitsemän sosiaalityöntekijää, perhehoidon koordinaattorin ja johtavan sosiaalityöntekijän. Espoon perhehoito on vakiintunutta ja nykyisellään hyvin toimivaa, vuorovaikutteinen ja kehittämismyönteinen tiimi on työstään innostunut ja ylpeä. Tiimillä on työssään tukena sijaishuollon perhetyö, valvottujen ja tuettujen tapaamisten ohjaajat, perheterapeutti, esimiehet, sihteeri, työnohjaus, koulutusta sekä todella hyvä työilmapiiri.

Haettavan perhehoidon koordinaattorin työnkuvaan kuuluu vastaanotto- ja sijaisperheiden rekrytointi ja valmennus, läheisverkostoperheiden valmennus sekä perhehoidon tuki- ja lomitusperheiden koordinointi. Koordinaattori osallistuu lasten perhehoidon sijoitusprosesseihin sekä on työparina mukana perhehoidon alkuvaiheen työskentelyssä. Ammatillisten perhekotien valvonta saattaa tulla osaksi työnkuvaa myöhemmin.
Toivomme saavamme tiimiimme perhehoidosta aidosti innostuneen ja siihen sitoutuvan sosiaalityöntekijän. Odotamme hakemustasi!

Työhön kuuluu matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä perheiden tarpeiden mukaan.


Työpaikan nimi: Espoon perhehoito


Työaika: 37h 45min/vko, Titania-työvuorojärjestelmä


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: lastensuojelun kokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, esiintymishalua sekä -taitoa. Ajokortti on pakollinen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: perhehoidon kokemusta, PRIDE-valmentaja koulutusta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Nina Häkkinen puh. 050 5986982, 30.12.21 sekä 7-21.1.22.

Lisätietoja

Perhehoito

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kamreerintie 7, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat