Perhehoidon sosiaaliohjaaja - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin lastensuojelun sijaishuollon työryhmään on haettavana sosiaaliohjaajan tehtävä. Kyseessä on uusi virka. Työ alkaa vuoden 2020 alussa.

Perhehoidon sosiaaliohjaajan tehtävä on itsenäinen vastuutehtävä. Työn tärkein tehtävä on toimeksiantosuhteisten perhehoitajien tukemisessa. Sisältönä tuessa on erityisesti vuorovaikutustyön ja kohtaamisen vahvistaminen. Lisäksi perhehoitajan tuki keskittyy lapsen hoidon ja kasvatuksen vahvistamiseen, syntymävanhempien kohtaamiseen sekä lapsen verkostojen kanssa tehtävään työhön.

Työ tehdään perhehoitajien tarpeiden mukaan ajallisesti ja paikallisesti joustavasti viikkotyöajan puitteissa. Ohjaajan tukena on vahva tehtäväänsä sitoutunut ammattilaistyöryhmä joka koostuu sijaishuollon sosiaalityöntekijöistä. Etätyötä voi tehdä, mikäli se työtehtäviin sopii.

Kelpoisuutena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain mukainen sosiaaliohjaaja (sosionomi AMK tai sosionomi YAMK). Arvostamme työkokemusta muun muassa lastensuojelusta, sijaishuollosta tai perhehoidosta. Hakijalla on osaamista vuorovaikutustyön ohjaamisesta ja hyvät yhteistyötaidot.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Oma auto on tarpeen.
Rikosrekisteriote on esitettävä ja laillisuustodistus sekä terveydenhoitajan todistus. Koeaika 6 kk.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Lastensuojelun johtaja Janne Pajaniemi, p. 040 774 8700 tai ensisijaisesti sähköpostilla etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu
Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)