Perhehoitaja (vanhus- ja vammaispalvelut) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Kiinnostaako sinua perhehoitajan itsenäinen ja arvokas tehtävä? Haluatko jakaa arkeasi ikäihmisten tai vammaisten/kehitysvammaisten kanssa? Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky (Essote) etsii perheitä tai henkilöitä, jotka ovat valmiit tarjoamaan pitkäaikaista tai lyhytaikaista perhehoitoa.

Etsimme jatkuvasti uusia perhehoitajia omassa kodissaan tai hoidettavan kotona tapahtuvaan perhehoitoon. Voimme avustaa myös muiden perhekodeiksi soveltuvien kiinteistöjen etsimisessä.
Perhehoitajalta edellytetään lakisääteiseen ennakkovalmennukseen osallistumista. Järjestämme perhehoidon ennakkovalmennuksia kaksi kertaa vuodessa ikäihmisten perhehoidon ja keva perhehoidon osalta. Kysy tarkemmin alkavista ennakkovalmennuksista sarianna.maaranen@essote.fi

Ikäihmisten ja vammaisten perhehoidon sääntökirja Etelä-Savo:
https://www.essote.fi/wp-content/uploads/sites/2/2020/02/ikaihmisten-ja-vammaisten-henkiloiden-perhehoidon-saantokirja-etela-savo-2020-1.pdf
Lisää tietoa perhehoidosta (toimeksiantoperusteinen): Perhehoitoliiton sivuilta https://www.perhehoitoliitto.fi/perhehoito

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona hakijan CV.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Omais- ja perhehoidon koordinaattori Sarianna Maaranen, puh. 040 359 7210, sarianna.maaranen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!