test
Perhehoitaja (vanhus- ja vammaispalvelut) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Kiinnostaako sinua perhehoitajan itsenäinen ja arvokas tehtävä? Haluatko jakaa arkeasi ikäihmisten kanssa? Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky etsii perhettä tai henkilöitä, jotka ovat valmiit tarjoamaan pitkäaikaista perhehoitoa.

Perhekoti on jo valmiina! Kauniin Pertunmaan maisemissa on kiinteistö, joka soveltuu joko ammatilliseksi tai toimeksiantosopimusperusteiseksi perhekodiksi. Essote ohjaa asiakkaat perhehoitokoteihin ja vastaa perhehoitajien tuesta.

Lisäksi etsimme jatkuvasti uusia perhehoitajia omassa kodissaan tai hoidettavan kotona tapahtuvaan perhehoitoon. Voimme avustaa myös muiden perhekodeiksi soveltuvien kiinteistöjen etsimisessä. Perhehoitajalta edellytetään lakisääteiseen ennakkovalmennukseen osallistumista.

Etelä-Savon sääntökirja ikäihmisten ja vammaisten perhehoidosta:
https://www.essote.fi/asiakkaalle/palvelut/vanhus-ja-vammaispalvelut/vanhuspalvelut/perhehoito/

Lisää tietoa toimeksiantoperusteisesta perhehoidosta Perhehoitoliiton sivuilta:
https://www.perhehoitoliitto.fi/perhehoito

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona hakijan CV.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Omais- ja perhehoidon koordinaattori Sarianna Maaranen. puh. 040 359 7210, sarianna.maaranen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 21, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat