Perhehoitaja Veikkolan perhekotiin - Kirkkonummen kunta

Perhehoitaja Veikkolan perhekotiin - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen lastensuojelussa vapautuu paikka ammatillisen perhekodin sijaisvanhemmalle. Ammatilliset perhekodit ovat perhehoidon ja laitoshoidon väliin sijoittuva lastensuojelulain mukainen sijaishuoltomuoto. Ne ovat kodinomaisia ja lähtökohdat ovat perhekodin omaiset.

Perhekoti sijaistee Veikkolassa maalaismaisemissa, mutta lähellä Veikkolan keskustan palveluita. Eerikinkartanon perhekoti on omakotitalo, jossa on yhdeksän makuuhuonetta ja lisäksi runsaasti tiloja yhteiseen oleskeluun. Talo on rakennettu alun perin vuonna 1999 perhekodiksi, joten puitteet talossa ovat toiminnan kannalta erinomaiset. Naapurissa on hevostalli ja talon omassa puutarhassa on tilaa niin leikille kuin puutarhan hoidolle.

Perhekodin työhön kuuluu toimia sijaisperheenä lyhytaikaisissa sijoitustilanteissa. Lapsia voidaan sijoittaa kodin ulkopuolelle sekä kiireellisinä lastensuojelutoimina että suunnitellusti avohuollon tukitoimina. Lisäksi toimintaan kuuluu tukiperheenä toimimista lastensuojelun asiakaslapsille.

Etsimme sijaisvanhempaa, joka pystyy yhdessä puolisonsa ja mahdollisen perheensä kanssa sitoutumaan toimintaan ja ovat valmiita mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin, joita kriisiperheenä toimiminen voi aiheuttaa. Tarvittaessa lapsilukumäärästä riippuen voimme tarjota lisäapua arjen työhön. Lapsilukumäärä vaihtelee tilanteesta riippuen, mutta keskimäärin perheessä voi olla 4 lasta kerrallaan. Toivomme tuntemusta lastensuojelusta ja osaamista niin pienten lasten kuin teini-ikäisten kanssa olemiseen.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto ja riittävä tuntemus lastensuojelusta. Maksamme työstä ammatillisen perhehoitajan palkkion ja kulukorvauksen jokaista sijoitettua lasta ja nuorta kohden. Työsuhde-etuina tarjoamme omakotitalon (alhainen vuokra), säännöllisen työnohjauksen, lisäkoulutuksen ja lasten asioista vastaavien työntekijöiden tuen.
Lisätukea saat myös perhehoidon sosiaaliohjaajalta ja lastensuojelun johtavalta sosiaalityöntekijältä.

Palkkaus muodostuu lapsikohtaisesta ammatillisen perhehoitajan palkkiosta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aikaisintaan syyskuussa 2019.
Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisätietoja.

Voit lähettää hakemuksen suoraan kuntarekryn kautta 31.7.2019 klo 12 mennessä.(työavain 241416)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Maria Isoaho p. 040 741 0892 (15.7. alkaen), perhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Veronica Lundqvist puh: 040 7591149 (24.6.-2.7.) ja sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto p. 040-7561411 (1.-17.7.) ja sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Perusturvapalvelujen toimiala, Sosiaalipalvelut, lastensuojelu
Osoite: Lohantie 11, 02880 Veikkola

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan